Categorii

Producători

VinPremium.ro promoveaza vinurile romanesti de calitate - selecteaza sortimente deosebite ale micilor si marilor producatori si le ofera la cele mai bune preturi de pe piata. Numai pe VinPremium.ro gasiti vinuri de la Casa Isarescu si numai aici beneficiati de preturi foarte bune la vinurile de la Agricola Stirbey, Casa Girboiu, Nachbil, Wine Princess, Cramele Recas si altii. 

Pentru cel mai avantajos magazin online de vinuri alegeti VinPremium.ro. La noi preturile sunt cu 10-30% mai mici ca in oricare alt magazin de vinuri!

 

Acest site este proprietatea S.C. EXPERT MOLDOVA TRADING S.R.L. care il intretine si il administreaza: 


S.C. EXPERT MOLDOVA TRADING S.R.L

CUI: RO 6448209

J22/2567/1994

Banca: Unicredit Tiriac Bank

Cont: RO80BACX0000004553107000

 

Nr telefon: 0332 405 719 / 0744 507137

Adresa e-mail: office at vinpremium dot ro


Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!