Categorii

Producători

VinPremium.ro este magazinul online al Biroului de Prezentare si Degustare Vin, din Iasi. Biroul este situat pe strada Bucium 37, vis-a-vis de Carrefour Felicia.

Livrarile in tara se realizeaza printr-o firma de curierat rapid. De asemenea, produsele pot fi ridicate personal de la Biroul de Prezentare si Degustare Vin, unde veti primi si informatii sau sfaturi in legatura cu alegerea si servirea lor. Transportul si plata ramburs implica urmatoarele costuri:- 17,5 lei, fara tva, pentru primul kg;- 1,70 lei, fara tva, pentru fiecare kg suplimentar;O sticla de vin de 0,75 L are o masa de aproximativ 1,4 kg.
 
Formula de calcul este [(x-1)*1.2+15]*1.24, unde x= nr de kg.
In cazul in care destinatarul se afla intr-o localitate in care nu este sediu fan courier si este necesara parcurgerea unor km in exterior, atunci formula va fi:
Y*0.8*1.24+[(x-1)*1.2+15]*1.24, unde y= nr de km, iar x= nr kg.


Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!