Categorii

Producători

Prince Vlad Merlot

Prince Vlad Merlot

VIE VIN VANJU MARE: Prince Vlad Merlot, 12.5%, rosu, sec, 0.75L

Detalii

Un vin vechi, maturat în barrique-uri de stejar cu o culoare intens rubinie capătă de-a lungul timpului, un adevărat tezaur al Golurilor Drincei. Emană aromă și acumulările strugurelui bine copt, cules la maturitate deplină. Își trage seva din solul luto-feruginos brun-roșcat de pădure, scăldat în razele jucăușe ale climei temperat continentale, cu pronunțate accente mediteraneene. Natura a fost generoasă cu acest vin, având un terroir ideal pentru un vin roșu, asemenea celui din regiunea Bordeaux. Un buchet rasat care îmbină aroma catifelată de zmeură, afine și mure sălbatice. Descoperit împreună cu friptura de vânat, de porc sau miel, cu brânzeturi alese sau cu o friptură de curcan bine rumenită, după prima înghițitură dă senzația că pătrunde, ca un foc viu, în tot corpul.

D.O.C-C.M.D. VIN CU DENUMIRE DE ORIGINE CONTROLATĂ MEHEDINȚI, VÎNJU MARE, CULES LA MATURITATE DEPLINĂ.

Temperatura de păstrare și servire:16-17ºC

Alcool:12,5%vol.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!