Categorii

Producători

Livia Sarba

Livia Sarba

CRAMA GARBOIU: Vin Livia Sarba, 0.75 L, 13.2% alcool, alb, sec, Crama Garboiu

Detalii

VLSSG

Sarba este un soi unic, exotic, specific Vrancei. Acest vin sec din gama Livia este unul sprinten, cu o aciditate potrivită, dar care asigură că e şi corpolent, impresionând prin culoarea galben-verzuie, strălucitoare şi frumoasă.      

Are un parfum intens de flori de cireş şi de piersică coaptă, este uşor şi semiaromat. 
Se potriveşte cu un meniu bazat pe preparate de pasăre şi legume însă această Șarbă este un vin suficient de viguros să susţină şi o friptură de porc.

Temperatura potrivită pentru consum este la 10-11°C.Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!