Categorii

Producători

Merlot Rose Pelegrin

Merlot Rose Pelegrin

VINURI DE MACIN: Merlot Rose Pelegrin, rose, demisec, 13% alcool, 0.75 L

Detalii

VRMPAV

Un vin elegant, plăcut, obţinut prin vinificarea "în alb" a strugurilor din soiul Merlot, având o culoare rose cu nuanţe trandafirii, care se remarcă prin prospeţime şi gust de fructe roşii (zmeură şi căpşune). Este un vin răcoritor, expresiv şi echilibrat, cu o aciditate moderată, aceste caracteristici conferindu-i o personalitate aparte.

Se  poate servi cu preparate din carne albă (peşte sau pui), salate, aperitive şi cu fructe de mare.

Temperatura de servire recomandată: 8-12° C.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!