Categorii

Producători

Renatus Rosu

Renatus Rosu

VINURI DE MACIN: Renatus Rosu (Cupaj ROSU: Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot si Feteasca Neagra) , 13.5% alcool, 0.75 L

Detalii

Ajutaţi de cele 4 elemente ale existenţei vieţii (soare, aer, sol şi apă) am reuşit să realizăm o combinaţie elegantă între 4 soiuri de renume : Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot şi Fetească Neagră, reunite sub gama RENATUS.

Cupajul exprimă personalitatea Cabernet-ului Sauvignon şi fructuozitatea Merlot-ului, unde nuanţele piperate datorate soiului Petit Verdot sunt uşor liniştite de fineţea Feteştii Negre.

Complexitatea vinului se conturează prin notele de vanilie şi ciocolată amăruie pe care le dăruieşte barrique-area acestuia timp de 3 luni.

Face un mariaj perfect alături de carne la grătar, mezeluri afumate şi pastrame tomnatice.Temperatura de servire recomandată : 16 – 18° Celsius.

Medalia de bronz la Concurs Internaţional’’INTERNATIONAL WINE CHALLENGE 2013’’ Londra (UK).

Medalia de argint la Concursul Internaţional AWC VIENNA 2013.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!