Categorii

Producători

Aligote Curtea Regala

Aligote Curtea Regala

VINURI DE MACIN: Aligote Curtea Regala, 12% alcool, 0.75 L

Detalii

Aligoté-ul este un vin reprezentativ pentru podgorie cu o culoare galben-verzuie, mai rar galben-pai, este preferat ca vin tânăr, când nota de proaspăt, curat şi răcoritor îl impune. Este întotdeauna produs ca vin sec şi se caracterizează printr-o tărie alcoolică şi o aciditate moderată, cu un gust de pământ Dobrogean, plin şi uşor amărui. Vinul Aligoté de Podgoria Sarica-Niculitel a ieşit demult din anonimat, fiind de notorietate internaţională.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!