Categorii

Producători

Maria Feteasca Alba

Maria Feteasca Alba

JIDVEI: Maria Feteasca Alba, 13.5 %; 0.75 L, vin alb sec

Detalii

De obicei castelele spun o poveste cu cavaleri si nobili, dar, in Valea Tarnavelor, ele spun si o poveste despre vin, fiind un simbol al unei traditii stravechi in arta vitei de vie si a vinului.

Va invitam sa descoperiti aceasta savuroasa traditie, degustand un vin din gama Owner's Choice, satisfactia este garantata de Proprietar. Acestea sunt in serie limitata si sunt destinate exclusive Horeca si magazinelor de specialitate.

Strugurii pentru vinurile din aceasta gama au fost selectionati de catre vinificator de pe parcele cu expozitie sudica. Acesta a urmarit evolutia maturarii strugurilor pentru a determina exact momentul optim de recoltare pentru fiecare soi in parte. Recoltarea a fost realizata manual, cu deosebita grija, iar pentru transportul strugurilor s-a asigurat mentinerea temperaturii scazute si protectie antioxidanta cu ajutorul zapezii carbonice.

Dupa obtinerea vinurilor s-a recurs la degustari in orb, atat cu specialisti, cat si cu oenologii Jidvei, iar vinurile cu cele mai mari punctaje au fost alese pentru a intra in aceste game.

Maria Feteasca Alba incanta la miros cu o surprinzatoare diversitate aromatica, de la nuante minerale pana la flori de portocala si fructe galbene, iar gustul este perfect echilibrat, cu aciditate crescuta pe final. Gustul mediu este fructos, iar retrogustul mineral.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!