Categorii

Producători

Livia Roze

Livia Roze

CRAMA GARBOIU: Livia Roze, 12.6 % alcool, 0.75 L

Vin roze, demidulce. 

Detalii

VLRG

Vinul Roze al gamei Livia se remarcă în primul rând culoarea sa superbă şi prospeţime. La degustare îmbie cu arome intense şi proaspete de măceşe şi citrice, cu note gustative de migdale şi vanilie.      

Acest vin demidulce este pe deplin un vin cu prestanţă şi fructuozitate. Se pretează a fi consumat la o temperatură de 8-12°C împreună cu mâncăruri uşoare, puţin condimentate, deserturi şi salate.An recolta:   2009
Origine:   Dealurile Vrancei
Alcool:   vol. 12.6 % alc.
Aciditate totala:   5.54 g/l
Zahar remanent:   18.6 g/l

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!