Categorii

Producători

Tr+Sb Mysterium

Tr+Sb Mysterium

JIDVEI: Tr+Sb (Traminer si Sauvignon Blanc 50-50%) , 13.5 %; 0.75 L, vin alb sec

Detalii

VMTRJ

Vinurile din aceasta gama (doua vinuri albe si un vin rose), destinata exclusiv Horeca si magazinelor de specialitate sunt in serie limitata.

Toate cele trei vinuri din aceasta gama sunt cupaje, idee ce a stat la baza conceptului "Mysterium": cupajul face soiurile componente greu de recunoscut, dar vinurile obtinute astfel sunt misterioase, neobisnuite, cu nuante si arome unice. Fiind destinate unui public ce iubeste provocarile sieste deschis la nou, vinurile "Mysterium" capata o noua infatisare odata cuvenirea intunericului, moment in care misterul se dezvaluie prin eticheta reactiva la lumina UV.

Povestea vinurilor Mysterium incepe cu producerea soiurilor pure. Pentru fiecare soi a fost ales cu grija terroir-ul optim, a urmat un proces de vinificatie, care, de la cules pana la invechire a fost facut astfel incat fiecare vin sa-si dezvaluie pe deplin calitatile si personalitatea proprie. Avand la dispozitie aceasta generoasa paleta de vinuri pure, oenologul a ales ce soiuri si in ce proportii va cupaja, astfel incat personalitatile acestora sa se completeze si sa se puna reciproc in valoare, creand vinuri complexe, cu arome, buchete si nuante inedite.

Sase soiuri nobile isi amesteca misterios aromele in aceasta colectie exclusivista de vinuri cupaj, creata special pentru a surprinde.

Tr+Sb incanta la miros cu un buchet deosebit de complex, care debuteaza cu arome de flori albe, specifice Sauvignonului, si se dezvolta apoi spre nuante de fructe galbene, piersici si caise, iar gustul este este dulce, la prima sorbire, dar evolueaza spre amaruiul usor, specific Traminerului, pentru ca la final sa ne copleseasca cu arome de fructe, piersici, pepene galben si ananas.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!