Categorii

Producători

Merlot Cetatea Durostorum

Merlot Cetatea Durostorum

DOMENIILE OSTROV: Merlot Cetatea Durostorum 2008, 0.75 L, 12% alcool, vin rosu, sec - medaliat cu argint in 2011

Detalii

Merlot este cel de-al doilea vin rosu din gama Cetatea Durostorum. Asupra acestui vin planeaza o grava incarcatura istorica, dar nu oricum, nu ca o povara, ci incifrata in nuantele de pruna, fructe negre de padure, ciocolata si caramel. Degustand acest vin, de la debut pana la finalul astringent, puteti face o incursiune senzoriala imaginara în vremurile glorioasei Rome.

Daca provocarea oenologilor in a crea vinul ce imbina trecutul cu prezentul este una extrem de dificila, trebuie sa luam in considerare faptul ca aceasta nu se refera la un singur vin, ci la mai multe, aceasta uniune filosofica presupune diversitate.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!