Categorii

Producători

Riesling Italian Cetatea Durostorum

Riesling Italian Cetatea Durostorum

DOMENIILE OSTROV: Riesling Italian Cetatea Durostorum 2011, 0.75 L, 12% alcool, vin alb, sec 

Detalii

Riesling Italian Cetatea Durostorum incheie aceasta gama complexa, prin caracterul sau pretentios si sobru. Tonalitatile usor acidulate il fac extrem de savuros si inedit in compania celorlalte vinuri din gama.

Particularitatile podgoriilor Domeniile Ostrov au fost abil surprinse, conservate si amplificate de catre oenologii nostri, astfel incat acest Riesling are sa va ofere o experienta cu totul aparte.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!