Categorii

Producători

Muscat Ottonel Reserve

Muscat Ottonel Reserve

DOMENIILE OSTROV: Muscat Ottonel 2011, 0.75 L, 12.5% alcool, vin alb, sec - medaliat cu aur 2012

Detalii

Muscat Ottonel SEC Domeniile Ostrov este medaliat cu aur la International Wine Contest Bucharest 2012.

Complexitatea aromatica si gustul bine echilibrat al acestui vin sunt obtinute din struguri cu grija selectionati din parcelele Vn30/1/4 Ferma 1 si prelucrati, imbinand stiinta cu pasiunea, de oenologul nostru. Face parte din noua gama de vinuri premium baricate.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!