Categorii

Producători

Epicentrum - cupaj Aligote & Muscat Ottonel

CRAMA GARBOIU: cupaj fin de Aligote si Muscat Ottonel, 12.2 % alcool, 2012, 0.75 L, vin alb sec

Detalii

Ales dintr-un cupaj fin de Aligote si Muscat Ottonel, acest vin primavaratec, parfumat cu arome intense, adie lin asemenea zefirului. Proaspat si elegant, gustul sau reinvie pofta de voie buna, alaturi de prieteni. 

Unde Oenomagnetice: note florale si ierboase care avanseaza rotund, in seisme de mere verzi

Degustari: ciuperci porcini in sos de usturoi, rosii cu busuioc si mozzarella

Mancaruri: salate cu somon si sosuri usoare, branzeturi maturate, facute la gratar, foietaje cu spanac

Clima: 10-12 grade Celsius, favorabila unei ambiante vesele

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!