Categorii

Producători

Epicentrum - cupaj Sarba & Plavaie

CRAMA GARBOIU: cupaj unic de Sarba & Plavaie, 12.6 % alcool, 0.75 L, vin alb sec

Detalii

Format printr-un cupaj unic de Sarba si Plavaie, acest vin exploateaza intreg potentialul alb, specific si limitat, al zonei de Curbura a Carpatilor.

Unde Oenomagnetice: piersica bine coapta, petale de trandafir, in seisme acidulate de citrice albe

Degustari: branzeturi maturate stropite cu miere, fulgi de migdale si piper

Mancaruri: homar la gratar cu unt aromatic, linguini cu scoici si sos alb

Clima: 8-10 grade Celsius, favorabila unei ambiante desavarsite

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!