Categorii

Producători

Ice Wine Purcari

Ice Wine Purcari

CRAMA PURCARI: Vin Ice Wine Purcari - Muscat Ottonel Traminer Alb, 12.5%, alb, dulce, in sticla de 0.375 L

Detalii

VMOTCP

In cadrul seratei de aniversare a 185 ani de la creare, Vinaria Purcari a lansat Icewine Purcari, creat dupa tehnologie speciala.

Icewine: un duo de foc cu gheață, o experiență culinară de neuitat. Vinul este un unic și uimitor - este plin de lumină și de emoție. Soiurile Muscat - Ottonel și Traminer dau eleganţă si rafinament acestui vin. Creat dupa tehnologia tradițională Icewine – strugurii sunt culeşi târziu ; sunt storşi fiind congelaţi la temperaturi -6 C ... -10 C.

"Icewine Purcari", are o culoare aurie și gust dulce, catifelat cu o note profunde, dar delicate de stejar. Post gust lung, echilibrat, cu note de miere și fructe dulci, crește în timp și dezvăluie aroma minunata de condimente și fructe coapte. Acest vin este unic, ce surprinde iubitorii de vin acum și-i va surprinde în viitor, deoarece valoarea sa crește în fiecare an.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!