Categorii

Producători

Merlot

Merlot

VIE VIN VANJU MARE: Merlot 2009, 13.5%, rosu, sec, 0.75L 

Detalii

Încununarea unei tradiții începută în anul 1898 în tezaurul viticol Golul Drincei-Orevița, acest vin are o culoare perfectă, roșu-rubiniu strălucitor și un corp frumos, suplu și elegant dar suficient de puternic cât să știi de unde vine. Cu arome clare de zmeură și mure, se poate alătura la miel și oaie, la capră și ied, la iepure de câmp și mistreț.
D.O.C-C.M.D. VIN CU DENUMIRE DE ORIGINE CONTROLATĂ MEHEDINȚI, VÎNJU MARE, CULES LA MATURITATE DEPLINĂ.

Temperatura de păstrare și servire:16-17ºC

Alcool:13,5%vol.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!