Categorii

Producători

Rose Merlot

Rose Merlot

VIE VIN VANJU MARE: Merlot Rose, 13.5%, rose, sec, 0.75L

Detalii

Încununarea unei tradiții începută la 1898 în tezaurul viticol Golul Drincei-Orevita-Vînju Mare, acest vin ușor și sprinten, proaspăt și aromat este expresia celor mai noi tendințe în vinificație. Înobilat cu Medalia de Aur cucerită la Mondial du Rose – Cannes 2012, acest vin reprezintă îmbinarea perfectă între suplețea oferită de Merlot, eleganță și rafinamentul date de Pinot Noir și vigoarea inconfundabilă primită de la Feteasca Neagră. Însoțește cu succes întreaga masă, de la antreuri la desert, aromele de mure și zmeură proaspătă transformând orice zi, într-o zi de început de vară. 

D.O.C-C.M.D. VIN CU DENUMIRE DE ORIGINE CONTROLATĂ MEHEDINȚI, VÎNJU MARE, CULES LA MATURITATE DEPLINĂ.

Temperatura de păstrare și servire:10-12ºC

Alcool:13,5%vol.


Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!