Categorii

Producători

Tamaioasa Romaneasca dulce

Tamaioasa Romaneasca dulce

VIE VIN VANJU MARE: Tamaioasa Romaneasca 2010, 12.9 %, alb, dulce, 0.75L

Medaliat de aur la International Wine Contest Bucharest 2011

Detalii

Dacă citiți aceste rânduri, tocmai ați pus mâna pe o capodoperă. Este prima Tămâioasă Românească dulce făcută în excepționalul areal viti-vinicol de la Vînju Mare. Nu întâmplător vinul a fost apreciat cu medalie de aur la International Wine Contest Bucharest 2011. La binecunoscutele arome de tămâie și trandafiri se adaugă cele de citrice și de ardei verde. Poate fi asociat la fois-gras, aluaturilor de desert, dar poate fi admirat și singur. Poate fi răcit și băut imediat, dar cine îl va aștepta să crească doi-trei ani, mare câștig va avea.

D.O.C-C.M.D. VIN CU DENUMIRE DE ORIGINE CONTROLATĂ MEHEDINȚI, VÎNJU MARE, CULES LA MATURITATE DEPLINĂ.

Temperatura de pastrare si servire:10-12ºC

Alcool:12,9%vol.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!