Categorii

Producători

Riesling Italian

Riesling Italian

VIE VIN VANJU MARE: Riesling Italian 2010, 13%, alb, sec, 0.75L

Detalii

Acest vin spectaculos este o replică actuală la tradiția începută în 1898 la Vînju Mare. Tehniciile moderne de vinificare l-au facut mai fructuos decât a fost vreodată fără să piardă nimic din corpolența specifică soiului. Excelent pentru gastronomie, se poate asocia la orice carne alba, inclusiv de porc și poate însoți strălucit o masă îndelungată cu prietenii și familia.

D.O.C-C.M.D. VIN CU DENUMIRE DE ORIGINE CONTROLATĂ MEHEDINȚI, VÎNJU MARE, CULES LA MATURITATE DEPLINĂ.

Temperatura de păstrare și servire:10-12ºC

Alcool:13%vol. 

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!