Categorii

Producători

Pinot Gris de Purcari

Pinot Gris de Purcari

CRAMA PURCARI: Vin Pinot Gris de Purcari, 12.0%, alb, sec, in sticla Bordeaux VIP de 0.75 L

Detalii

ORIGINEA: Microzona Purcari (partea de Sud - Est a Republicii Moldova)

SOLUL: 100% Pinot Gris

RECOLTA: 7 tone pe hectar

VINIFICAREA: Colectare manuală a strugurilor, criomacerare, fermentare controlată in vase de inox, stabilizare, îmbuteliere sterilă, maturare în sticle.

CULOAREA: Galben - auriu

BUCHETUL: Aromă proaspătă cu aluzii uşoare de fructe. Gustul pur, revigorant, in postgust de durată ce se remarcă prin tonuri armonioase de migdal.

ALCOOL: 12,5%

ETICHETA SERVIRII: Se asortează perfect cu bucate din peşte, crustacee, caşcaval cu cheag tare, bucate suculente de pui şi cu legume la grătar. Pentru perceperea aromei şi a gustului deplin al acestui vin formidabil, se recomandă a fi servit la o temperatură de 8- 10°C.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!