Categorii

Producători

Chardonnay de Purcari

Chardonnay de Purcari

CRAMA PURCARI: Vin Chardonnay de Purcari, 12.0%, alb, sec, in sticla Bordeaux VIP de 0.75 L

Detalii

Vin alb, sec, natural, maturat.

Produs din soi alb de struguri aleşi Chardonnay după o tehnologie clasică de producere. Vinul este maturat în butoaie de stejar timp de cel puţin 6 luni.

Acest vin extraordinar se remarcă prin aroma fină de flori cu nuanţe de fructe exotice, gustul delicat, armonios de migdală amăruie, şi o culoare galbenă-aurie.

Se combina perfect cu diverse bucate din peste, cascaval tare nepicant, carne de pui si fructe. Se recomanda a fi servit la temperatura de 14 grade Celsius.

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!