Categorii

Producători

Rose de Purcari

Rose de Purcari

CRAMA PURCARI: Vin Rose de Purcari, 13.5%, rose, sec, in sticla Bordeaux VIP de 0.75 L

Detalii

VRCP

Un vin sec deosebit cu o aroma persistenta, foarte placuta, cu note bogate de fructe, dintre care distingem tone de piersica, caisa si coacaze rosii. Gustul proaspat si echilibrat se incheie cu note de fructe de padure (zmeura si capsuni).

Se recomanda a fi servit alaturi de aperitive reci, preparate cu peste, carne alba, cascaval tare; se serveste la temperatura de 10-12 grade Celsius.

ORIGINEA: Microzona Purcari (partea de Sud - Est a Republicii Moldova)

SOLUL: 85% Cabernet Sauvignon, 15% Rara Neagră

RECOLTA: Până la 6 tone pe hectar

VINIFICAREA: Colectare manuală a strugurilor, criomacerare, fermentare controlată in vase de inox, stabilizare, îmbuteliere sterilă, maturare in sticle.

CULOAREA: Roz fin
ALCOOL: 13,5%

Detalii transport


Nu livram in afara Romaniei.

Transportul nu este inclus in pret, el va fi calculat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului si va va fi comunicat de catre noi inainte de transmiterea comenzii, pentru confirmare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!